“Jeg købte Lulla Doll til min datter på 7 år, da vi havde en del omstillinger i familien, og jeg havde hørt så meget godt om den. Lulla Doll gav hende tryghed og nærhed, når hun skulle sove og hun har også brugt hende som dukke i dukkevognen på bl.a. gåture. Selv hunden lagde sig ved siden af Lulla og hendes rolige åndedræt. Hvis hun vågner om natten, så tænder jeg Lulla Doll og så falder hun hurtigt til ro. Tak Bambalo for at introducere mig til denne fine dukke ❤️”

Zeleste

“Lulla Doll var egentlig kun tiltænkt som sovedukke til min datter på 1 år. Men der gik ikke længe, før Lulla blev budt velkommen af hele familien, herunder min datter på 4, der tog imod Lulla som var den et nyt medlem af familien. Samtidig giver Lulla en utrolig tryghed hos vores yngste. Når jeg tænder hjertelyd og åndedræt, falder hun straks til ro. Hun søger den om natten, når hun er urolig, og hvis jeg spørger hende: “Hvor er Lulla?”, så leder hun straks efter dukken og tager den i armene, hvis den er inden for rækkevidde. Elsker Lullas neutrale udtryk og bløde materiale. Lulla er kommet for at blive!”

Matilde

“Jeg er vild med Lulla, og det er min søn på 7 måneder også. Han er født for tidligt og har meget uro i kroppen. Han har ikke kunne være i barnevogn uden at skrige, men nu falder han til ro med Lulla ved sin side. Han søger også tryghed ved Lulla om natten og ligger og krammer hende. Jeg ville ønske jeg havde kendt til Lulla fra han blev født, nu har vi nemlig Lulla med overalt.”

Keesha