Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

Når du besøger Bambalo.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Bambalo.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at Bambalo.dk ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Bambalo.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at Bambalo.dk kan levere de ydelser, du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske, om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på Bambalo.dk såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af Bambalo.dk, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Markedsføringscookies

Facebook: Vi bruger Facebook pixel for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto.

AddThis: En sociale delings-tjeneste, vi bruger for at give dig muligheden for at følge Bambalo.dk på Facebook og Instagram. AddThis indeholder cookies, der sørger for, at brugeren ser den opdaterede tæller, hvis de deler en side med den social delings-tjeneste. Desuden indsamler AddThis data om geolocation, der bruges til at hjælpe udgivere med at vurdere, hvor brugere, der deler information med andre, geografisk er placeret (statsniveau). Desuden registrerer AddThis, hvor ofte den sociale delingstjeneste møder samme bruger, og den registrerer brugerens delinger af indhold via sociale tjenester.

MailChimp (nyhedsbrev): Bambalo.dk bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil vi slette dine oplysninger inden for 14 dage. Kontakt os på mail@bambalo.dk, hvis du ønsker, at vi gør det med det samme

Vi har indgået en databehandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Læs mere om Privacy Shield-aftalen her og her.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Bambalo.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du:

  • tilmelder dig Bambalo.dks nyhedsbrev (se mere i afsnittet om nyhedsbrev)
  • kommenterer på bloggen
  • tilmelder dig notifikationer på blog-kommentarer.

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Via Google Analytics indsamler vi og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse oplysniger opbevares i 24 måneder.

Nyhedsbrev

Databeskyttelsesoplysninger om nyhedsbrevet og MailChimp

Ved at abonnere på Bambalo.dks nyhedsbrev, erklærer du, at du accepterer at modtage nyhedsbrevet og de betingelser, der er beskrevet nedenfor.

Indholdet af nyhedsbrevet

Vi sender kun nyhedsbreve, e-mails og anden elektronisk kommunikation med salgsfremmende oplysninger (herefter “nyhedsbrevet”), hvis modtagere har givet sit samtykke.

Abonnementsprocessen – dobbelt opt-in og opbevaring af oplysninger

Tilmelding til Bambalo.dks nyhedsbrev kræver “double opt-in” proces. Det betyder, at du efter registrering har modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Denne bekræftelse forhindrer, at nogen kan registrerer sig ved hjælp af en e-mailadresse, der ikke er deres.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet er logget, så vi kan bevise, at registreringsprocessen opfylder de lovmæssige krav. Dette inkluderer opbevaring af registrerings- og bekræftelsestider samt IP-adressen.

Distributionstjenesteudbyderen MailChimp

Nyhedsbrevet er distribueret af “MailChimp”, en e-mailtjeneste, der tilhører den amerikanske udbyder Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

Oplysningerne om vores nyhedsbrevmodtagere, nemlig fornavn og e-mailadresse, og alle andre data, der er beskrevet i denne meddelelse, gemmes på MailChimp-serverne i USA.

MailChimp bruger disse oplysninger til at distribuere og evaluere nyhedsbrevet på Bambalo.dks vegne. Ifølge MailChimp kan systemet desuden bruge disse data til at optimere eller forbedre sine egne tjenester, f.eks. teknisk optimering af distribution og nyhedsbrevets præsentation eller til kommercielle formål som f.eks. at bestemme, hvilke lande modtagerne kommer fra. MailChimp bruger imidlertid ikke dataene fra vores nyhedsbrevmodtagere til at kontakte dem direkte eller videresende dem til tredjepart.

Vi stoler på pålideligheden og IT og datasikkerheden hos MailChimp.

MailChimp er certificeret i henhold til den amerikanske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield” og binder sig derfor til at overholde EU’s databeskyttelsesbestemmelser. Derudover har vi underskrevet en “Data-Processing-Agreement” med MailChimp. Ved at underskrive denne aftale er MailChimp forpligtet til at beskytte dataene fra vores brugere for at behandle dataene på vores vegne og i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne (f.eks. GDPR-forpligtelser med virkning fra den 25. maj 2018) og navnlig ikke at videregive abonnenternes data til tredjepart. For reglerne om beskyttelse af MailChimp, se https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Tilmeldelsesdata

Du skal kun oplyse dit fornavn og din e-mailadresse for at kunne abonnere på nyhedsbrevet. Fornavnet bruges kun til at personliggøre nyhedsbrevet.

Bambalo.dk overfører aldrig dine data til tredjepart.

Statistik og analyse

Mit nyhedsbrev indeholder “web beacons”, som er små gennemsigtige billedfiler, der ved hjælp af MailChimp tillader os at analysere, hvordan vores nyhedsbreve bruges. Når du åbner nyhedsbrevet, indsamles oplysninger som f.eks. IP-adresse, browseren og din e-mail-klient. MailChimp bruger de indsamlede data på denne måde til tekniske forbedringer af tjenesterne.

Til statistisk analyseformål registreres det også, om nyhedsbreve åbnes, og hvornår de åbnes, og hvilke links der klikkes på. Disse oplysninger kan matches til individuelle nyhedsbrevmodtagere til tekniske formål. Analysen af disse data gør det muligt for os at blive klogere på om brugernes læsevaner og justere indholdet i overensstemmelse med brugernes interesser.

Online hentning og datahåndtering

Mit nyhedsbrev indeholder et link, som modtagere kan bruge til at hente nyhedsbrevet online f.eks. i tilfælde af at indhold ikke kan vises i e-mail-programmet). Derudover kan nyhedsbrevmodtagere til enhver tid ændre deres data (foranavn og e-mailadresse). Yderligere kan MailChimps ‘privatlivspolitik kun hentes fra MailChimp webstedet på https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Bemærk, at cookies bruges på hjemmesider, der tilhører MailChimp, hvilket betyder, at personoplysninger behandles af MailChimp, dets partnere og de udbydere af tjenesteudbydere (f.eks. Google Analytics). Vi har ingen indflydelse på sådan dataindsamling. Yderligere oplysninger finder du i Privacy Policy for MailChimp på https://mailchimp.com/legal/privacy/. For opt-out muligheder vedrørende dataindsamling til reklame formål, se det amerikanske websted http://www.aboutads.info/choices/ or EU-webstedet http://www.youronlinechoices.com/.

Afmelding og tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til disse databeskyttelsesoplysninger om nyhedsbrevet og MailChimp, hvilket annullerer dit abonnement på mit nyhedsbrev.

Dette annullerer også dit samtykke til distribution via MailChimp og statistiske analyser. Det er desværre ikke muligt at tilbagekalde tilladelse til statistisk dataindsamling, mens du abonnerer.

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig (tilbagetrække samtykke. Du kan også sende en mail til mail@bambalo.dk for at opdatere din e-mailadresse, eller for at anmode om, at vi sletter din e-mailadresse.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Bambalo.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via Bambalo.dk.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af Bambalo.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mail@bambalo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

TECBird v. Nina Søs Vinther
Christianshavns Voldgade 53 1. th
1424  København K
CVR: 38053965
Telefon: 41 41 40 32
Mail: mail@bambalo.dk
Hjemmeside: www.bambalo.dk