Lulla doll

Lulla doll

Lulla Doll sikrer rolig og tryg søvn til babyer og børn. Lulla har hjertelyd og åndedræt og det unikke design er baseret på videnskabelige undersøgelser der viser, hvordan tryghed og nærhed – og særligt lyden af hjerteslag og åndedræt kan forbedre søvn, skabe øge velvære og tryghed.

Lulla kan også bruges til for tidlig fødte babyer og børn der har svært ved at falde til ro om aftnen – eller sove igennem om natten.

En børnefamilie har brug for nattesøvn og med dens bløde bomuld og beroligende lyde, er Lulla en børnefamilies bedste soveven.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om Lulla.

Pris kr. 599,-

Lugt

Dukken kan absorbere duft fra omsorgsgiveren, hvis han/hun holder den tæt på huden, før den gives til barnet. Det øger følelsen af tryghed og sikkerhed.

Se

Lulla dukkens neutrale udseende og farve er valgt for at den skal egne sig som ven til alle børn – uanset farve eller køn.

Mærk

Det ydre lag af Lulla dukker er lavet af en naturlig bomuldsblanding. Dukken kan maskinvaskes, hvad der gør den sikrere for småbørn.

Hør

Lulla afspiller en virkelige optagelse af hjerte og åndedrag fra en mor der er yogalærer og hviler i op til 8 timer.

Baseret op videnskabelige undersøgelser

Lulla dukkens unikke design er baseret på en række videnskabelige undersøgelser af hvordan duft, hjerteslag og åndedræt, har indflydelse på børn. De positive effekter af nærhed baseret på omfattende undersøgelser er:

♥ Længere perioder med ubrudt søvn.

♥ Sundere sovemønster.

♥ Mere stabilt hjerteslag og åndedrætsrytme.

♥ Reducerede chancer for apnø og vuggedød.

♥ Øget velvære og mindre stress.

Intet kan erstatte varm menneskelig kontakt, men Lulla dukken sigter mod at være det næstbedste ♥

Den har været en livredder!

”Mange gange tak for Lulla dukken. Min søn er forelsket i Lulla og den har været en livredder mens vi har været på hospitalet de seneste 2,5 uger. Vi tager den med overalt – de bedste penge vi har brugt. Overvejer at få en ’ekstra’, så den kan blive vasket oftere …”

– Angela

Ville ønske jeg havde vidst det tidligere!!

”Her er et sødt billede af vores lille baby med sin nye bedste ven. Ok, er lige nødt til at sige at denne her Lulla dukke er fantastisk! Det blide, trøstende hjerteslag og lyden af vejrtrækning er så beroligende og har virkelig hjulpet bubba med at få sin søvn (faktisk hjalp Lulla også mig med at falde i søvn to gange). Bedste investering i år – ville ønske jeg havde vidst det tidligere!!”

– Kelly, Australien

Et kæmpe tak.

”Vil bare sige kæmpe stort tak!! Min 22 måneder gamle dreng har haft sin Lulla dukke i en uge nu & har soevet igennem lige siden han fik den! Som I kan se, elsker han den meget & krammer med den lige så snart han ligger ned J”

– Anita

Lulla er allerede en livredder!

”Vi fik vores Lulla Dukke i mandags og den har allerede reddet vores liv! Jeg kan endelig gå lidt fra min søn og bruge tid sammen med min datter i løbet af dagen og han har haft sin længste ubrudte søvn i løbet af natten. Fuldstændig fantastisk dukke”

– Justine, Canada